home

Privatumo politika

Malonu, kad lankotės šioje svetainėje ir naudojatės mūsų paslaugomis! Mes vertiname kiekvieną bendradarbiavimą ir kiekvieną klientą, todėl itin atsakingai žiūrime į Jūsų duomenų privatumą.  Siekiame ne tik sąžiningai bei teisėtai tvarkyti bei prižiūrėti jūsų asmens duomenis, bet ir kiek įmanoma skaidriai bei aiškiai apie tai komunikuoti.

 

Todėl šioje Privatumo politikoje pristatome:

 

Atidžiai perskaitykite šį dokumentą, nes kiekvieną kartą lankydamiesi www.expocenter.lt interneto svetainėje (nepaisant to, kokį įrenginį tam naudojate) ar naudodamiesi mūsų teikiamomis paslaugomis, sutinkate su sąlygomis, aprašytomis šioje Privatumo politikoje. Jei nesutinkate su šiomis sąlygomis, mes apgailestaudami prašome nesilankyti mūsų svetainėje ir nesinaudoti mūsų turiniu ir/ar paslaugomis.

 

KAS MES ESAME?

 

Mūsų rekvizitai:

 

Jeigu esate jaunesnis nei 16 metų asmuo, galite su mumis susisiekti, bet negalite prenumeruoti mūsų naujienlaiškio ir/ar sudaryti su mumis sandorių, jeigu tam neturite savo tėvų ar kitų teisėtų globėjų sutikimo.

 

KODĖL IR KOKIUS DUOMENIS APIE JUS RENKAME?

 

Informacija, kaip naudojate mūsų svetainės funkcijas.

Jeigu Jūs lankotės mūsų interneto svetainėje, mes taip pat renkame informaciją, kuri atskleidžia mūsų teikiamų paslaugų naudojimo ypatumus arba automatiškai generuojama vizitų statistika. Daugiau apie tai skaitykite „Slapukai“.

Informacija iš trečiųjų šalių šaltinių

Mes galime gauti informacijos apie Jus iš viešųjų ir komercinių šaltinių (kiek tai leidžia galiojantys teisės aktai) ir susieti ją su kita informacija, kurią gauname iš Jūsų arba apie Jus. Informacijos apie Jus galime gauti ir iš trečiųjų šalių socialinių tinklų paslaugų, kai prie jų prisijungiate, pavyzdžiui, per paskyras “Facebook” tinkle.

Jūs galite rinktis nepateikti mums tam tikros informacijos (pvz., informacijos, kurią prašo pateikti EXPO centro konsultantai, gavę Jūsų pageidavimą tarpininkauti ieškant naujų verslo kontaktų), tačiau tokiu atveju mes galime neleisti naudotis mūsų teikiamomis paslaugomis, nes negalėsime užtikrinti jų kokybės. Mes pabrėžiame, jog nerenkame ir netvarkome perteklinių asmens duomenų. Visi duomenys, kuriuos renkame, yra būtini siekiant užtikrinti tinkamą ir pritaikytą paslaugų teikimą.

 

KOKIU PAGRINDU ŠIUOS DUOMENIS RENKAME IR KIEK LAIKO SAUGOME?

 

Šiuos duomenis saugome 10 metų po sutarties pasibaigimo, paskutinio bendradarbiavimo ar derybų dėl sutarties sudarymo dienos.

 

Šiuos duomenis saugome 5 metus nuo Jūsų sutikimo gavimo dienos.

„asmuo, kuris teikdamas paslaugas ar parduodamas prekes Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo nustatyta tvarka ir sąlygomis gauna iš savo klientų elektroninio pašto kontaktinius duomenis, gali naudoti šiuos kontaktinius duomenis savo paties panašių prekių ar paslaugų rinkodarai, jei klientams yra suteikiama aiški, nemokama ir lengvai įgyvendinama galimybė nesutikti arba atsisakyti tokio kontaktinių duomenų naudojimo pirmiau nurodytais tikslais, kai šie duomenys yra renkami ir, jei klientas iš pradžių neprieštaravo dėl tokio duomenų naudojimo, siunčiant kiekvieną žinutę“.

 

Šiuos duomenis saugome iki Jūsų sutikimo galiojimo pabaigos, t.y., iki Jums nusprendus savo sutikimą atšaukti. Nepamirškite, kad tai padaryti galite bet kuriuo metu su mumis susisiekę el. paštu info@expocenter.lt arba telefonu +370 678 80233.

 

KAM ATSKLEIDŽIAME JŪSŲ ASMENS DUOMENIS?

Jūsų asmeninius duomenis perduodame tik patikimoms trečiosioms šalims ir tik siekdami kokybiškai vykdyti savo paslaugas bei tinkamai įgyvendinti asmens duomenų tvarkymo tikslus. Kalbant konkrečiai, Jūsų duomenys gali būti perduodami:

 

Visiems šiems paslaugų tiekėjams mes suteiksime tik tiek jūsų asmeninės informacijos, kiek bus būtina konkrečiai paslaugai atlikti.

 

KAIP APSAUGOME JŪSŲ ASMENS DUOMENIS?

Taip, mes imamės visų tinkamų veiksmų jūsų informacijai apsaugoti, tačiau nė viena svetainė nei internetu atliekama operacija, nei kompiuterių sistema ar tuo labiau belaidis ryšys nėra visiškai saugūs. Ir nors mes įsipareigojame dėti visas pastangas, kad apsaugotumėme jūsų asmens duomenis, negalime garantuoti mūsų platformoje perduodamų jūsų asmens duomenų absoliutaus saugumo. Perduodami bet kokią informaciją prisiimate ir su jos perdavimu susijusią riziką. Gavę jūsų asmens duomenis, taikysime griežtas procedūras ir saugumo priemones tokių duomenų atžvilgiu.

 

JŪSŲ TEISĖS

Kiekvienas duomenų subjektas, t.y., kiekvienas iš jūsų, kurio duomenys tvarkomi mūsų veikloje, turi šias teises:

 

Jei nebenorite, kad jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslu ar turite bet kokį kitą prašymą ar nurodymą, susijusį su jūsų asmens duomenų tvarkymu, parašykite mums el. paštu info@expocenter.lt

 

TREČIŲJŲ ŠALIŲ SVETAINĖS, PASLAUGOS IR PRODUKTAI MŪSŲ SVETAINĖSE 

Šioje interneto svetainėje gali būti trečiųjų šalių reklaminių skydelių, nuorodų į jų svetaines ir paslaugas, kurių mes nekontroliuojame ir neatsakome už informacijos, kurią surinko trečiosios šalys, saugą ir privatumą. Turite perskaityti privatumo nuostatas, taikomas trečiųjų šalių svetainėms ir paslaugoms, kuriomis naudojatės.

 

SLAPUKAI

Šioje svetainėje yra naudojami griežtai privalomi, funkciniai, analitiniai ir rinkodaros slapukai (angliškai žinomi kaip „cookies“), kurie padeda rodyti mūsų svetainę, padeda užtikrinti jos funkcionalumą ir patogią navigaciją. Daugiau informacijos apie tai, kaip veikia slapukai, galite rasti interneto svetainėje www.cookiecentral.com.

Su slapukais susijusi informacija nenaudojama jums asmeniškai identifikuoti, o surinktus duomenis mes kontroliuojame. Tokie slapukai gali būti naudojami čia nurodytiems tikslams pasiekti:

 

Slapukų naudojimo metu sukurtų duomenų tvarkymo teisinis pagrindas yra Bendrovės teisėtas interesas. Mes nesusiejame lankytojo IP adreso ir elektroninio pašto adreso su duomenimis, kurie leidžia identifikuoti lankytoją. Tai reiškia, kad kiekvieno lankytojo apsilankymo sesija bus užregistruota, tačiau internetinės svetainės www.expocenter.lt lankytojas liks anonimiškas.

 

Griežtai privalomi slapukai ir analitiniai slapukai yra naudojimosi mūsų svetaine sąlyga. Jei  atsisakysite šių rūšių slapukų, negalime užtikrinti, kaip mūsų svetainė veiks, kai joje apsilankysite.  Galite kontroliuoti funkcinių slapukų ir rinkodaros slapukų naudojimą, pakeitę naršyklės  nustatymus.

 

KAIP VALDYTI IR IŠTRINTI SLAPUKUS

Kai naudojate naršyklę mūsų teikiamam turiniui pasiekti, visada galite konfigūruoti savo naršyklę taip, kad būtų priimti visi slapukai, atmesti visi slapukai arba būtų pranešama, kai slapukas atsiunčiamas. Kiekviena naršyklė skirtinga, todėl, jei nežinote, kaip pakeisti slapukų nuostatas, pasižiūrėkite jos žinyno meniu. Jūsų įrenginio operacinėje sistemoje gali būti papildomų slapukų valdiklių. Jei nenorite, kad informacija būtų renkama slapukų pagalba, pasinaudokite daugelyje naršyklių esama paprasta procedūra, kuri leidžia jums atsisakyti slapukų naudojimosi. Norėdami daugiau sužinoti, kaip valdyti slapukus, apsilankykite adresu: http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/.

 

Mūsų svetainėje naudojamų slapukų aprašymai

Slapuko

kategorija

Slapukų pavadinimas Slapuko tikslas Slapuko saugojimo terminas
Griežtai privalomi slapukai PHPSESSID

CookieConsent

__cfduid

Padeda rodyti mūsų svetainę ir užtikrinti jos funkcionalumą bei saugumą. Šie slapukai yra būtini tinkamam mūsų svetainės funkcionavimui Iki sesijos pabaigos

Galioja 1 metus

Galioja 1 metus

Analitiniai slapukai _ga

_gid

_gat

_utma

_utmb

_utmc

_utmt

_utmz

__utm.gif

„Google Analytics“ slapukai, kurie naudojami išskirtinai tam, kad galėtume įvertinti jūsų naudojimosi svetaine įpročius. Atkreipiame dėmesį, jog esame įjungę IP anonimizavimą, kuris reiškia, jog „Google“ sutrumpins jūsų IP adresą ir tokiu būdu užtikrins anonimiškumą. Google Analytics privatumo politika Galioja 2 metus

Iki sesijos pabaigos

Iki sesijos pabaigos

Galioja 2 metus

Iki sesijos pabaigos

Iki sesijos pabaigos

Iki sesijos pabaigos

Galioja 6 mėnesius

Iki sesijos pabaigos

@@History/@@scroll|# Slapukas naudojamas patogiai navigacijai per puslapius. Jis įsimena, kur buvote, ką skaitėte ar stebėjote praeitame puslapyje ir grįžtant Jus gražins į tą pačią poziciją puslapyje Iki sesijos pabaigos
Funkciniai slapukai _icl_current_language Slapukas naudojamas saugoti vartotojo pasirinktai kalbai Iki sesijos pabaigos
Rinkodaros slapukai NID Google Analytics slapukas skirtas siųsti informaciją apie vartotojo įrenginį ir elgseną Galioja 6 mėnesius
GPS

PREF

YSC

VISITOR_INFO1_LIVE

Youtube.com slapukas skirtas video turinio transliavimui Iki sesijos pabaigos

Galioja 8 mėnesius

Iki sesijos pabaigos

Galioja 179 dienas

 

Mūsų svetainėje taip pat gali būti nuorodų į kitų asmenų, įmonių ar organizacijų interneto tinklalapius. Atkreipiame dėmesį, kad mes nesame atsakingi už tokių interneto tinklalapių turinį ar jų naudojamus privatumo užtikrinimo principus. Tad jei paspaudę nuorodą iš mūsų interneto svetainės pateksite į kitus tinklalapius, turėtumėte atskirai pasidomėti jų Privatumo politika.

 

SUSISIEKITE SU MUMIS

Privatumo politika nėra aiški? Turite klausimų, prašymų, nusiskundimų? Pasikalbėkime apie tai! Savo užklausas siųskite el. paštu: info@expocenter.lt